Black Holes Photo series

Black Holes     Photo series

Black Holes

TYS – Exhibition space 2014

Dreyer 4
Dreyer 1
Dreyer 3
Dreyer 2
Dreyer 5

Dreyer VS Worsøe

I fotoserien Black Holes spiller jeg op imod det Drejerske univers. Med udgangspunkt i mine egne fotografier, som alle er farvebilleder taget i tusmørke, og ofte taget i bevægelse ud gennem en bilrude, leger jeg med at lade personager fra Carl Th. Drejers film Vampyr invadere mine billeder og skabe en foruroligende stemning. Der er skåret huller i fotografierne, og personerne dukker på den måde op som et bagvedliggende lag. Dreyer ville med Vampyr skabe dagdrømme på film og vise, at uhyggen ikke ligger i tingene omkring os, men i vores egen underbevidsthed.

Når natten bliver resten af dagen Photo series
Apokalypse 1984 Photo series